Teammitglied
INSA d.o.o., Maribor Branko Potočnik

Prodaja ali nakup nepremičnine je zelo pomemben življenjski dogodek in kot takšen mora biti varen ter čim manj stresen za vse stranke. Trudimo se za Vas. Vašo nepremičnino bomo uspešno prodali ali pa vam pomagali poiskati novo. Prepričani smo, da so dobri posli samo tisti, kjer sta zadovoljni obe pogodbeni strani: kupec in prodajalec. Prodajalec pričakuje dogovorjeno plačilo, kupec pa bremen prosto nepremičnino. Naša naloga je, da pravni posel izpeljemo tako, da bosta na koncu oba zadovoljna. V minulih letih smo zabeležili veliko število zadovoljnih strank in zelo bomo veseli, če bomo mednje lahko prišteli tudi Vas.

Teammitglied
Nepremičnine Plus d.o.o., Ljubljana Vesna Levstek

Vesna Levstek, direktorica in solastnica podjetja Nepremičnine plus d.o.o. se v svetu nepremičninskega posredovanja kali in odlikuje že od leta 1996. S svojim znanjem in izkušnjami se rada loteva še tako zahtevnih nalog in iskanja rešitev za vsako situacijo v kateri se znajde njen naročnik ali poslovni partner. Odlikuje jo pretanjen občutek za potrebe naročnikov, strokoven, odgovoren in natančen, a hkrati oseben odnos do strank. Vsaka uspešno zaključena zgodba ji daje energijo za nove podvige, novi projekti pa so ji vedno znova v izziv. Prav tako se zelo dejavno loteva problematike in razvoja nepremičninske branže, saj se zaveda, da je pogoj za pozitiven odnos do dejavnosti, ki jo opravlja, kvalitetna storitev, strokovnost in neprestano izobraževanje vseh njenih kolegov. Je članica upravnega odbora Združenja družb za nepremičninsko posredovanje pri Zbornici za poslovanje z nepremičninami, Gospodarske zbornice Slovenije.

Teammitglied
Urbanistika d.o.o., Koper Marko Balaban

Družba Urbanistika d.o.o. je specializirana na področju posredovanja v prometu z nepremičninami za širok spekter storitev. g. Marko Balaban, inž. grad., dipl. ekon. - vodja nepremičninskega posredovanja, imetnik licence Ministrstva za okolje in prostor št. 01792 za opravljanje poslov posredovanja v prometu z nepremičninami, kar izkazuje s potrdilom o opravljenem strokovnem izpitu in je vpisan v imenik nepremičninskih posrednikov Republike Slovenije pod zaporedno št. 0182001792.

Teammitglied
M nepremičnine Milena Jančič, s.p., Ptuj Milena Jančič

Lastnica podjetja M nepremičnine, nepremičninska posrednica z licenco za opravljanje nepremičninskega posredovanja št. 00302, članica upravnega odbora, članica delovne skupine za izobraževanje Združenja družb za nepremičninsko posredovanje (ZDNP) pri Zbornici za poslovanje z nepremičninami GZS.

Teammitglied
FESST d.o.o., Kranj Thomas Krelj

Podjetje FESST d.o.o., Kranj je bilo ustanoviljeno l.1993, mladi in ambiciozni strokovnjaki, smo se preko naše osnovne dejavnosti finančnega svetovanja, začeli ukvarjati tudi s prometom nepremičnin in upravljanje večstanovanjskih stavb. Uspešno posredujemo pri prometu vseh nepremičnin predvsem na področju gorenjske regije. Nakup in prodaja nepremičnin je za nas in Vas dogodek, kakor tudi odločitev, ki zahteva tehten premislek ter ustrezno strokovno svetovanje. Tukaj smo, da Vam pomagamo pri odločitvah o nakupu, prodaji, menjavi, ...... nepremičnin.

Teammitglied
CASABELA d.o.o., Piran Daniel Lovšin

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Numquam animi provident nobis odit aperiam non perspiciatis assumenda quaerat sed repellat dolore blanditiis minima asperiores tempora, doloremque ipsa magnam molestiae deleniti ducimus totam, velit a aut? Perferendis, id vero! Rerum, maxime.

Teammitglied
STANART d.o.o., Črnomelj Gordana Piljić

Direktorica nepremičninske agencije Stanart s sedežem v Črnomlju in poslovno enoto v Ljubljani je že dolga leta članica upravnega odbora in vodja strokovne skupine za izobraževanje pri ZDNP. Izkušena posrednica je v osnovi ekonomistka, ki je nadgradila svoja znanja na magistrskem študiju na Evropski pravni fakulteti. Vodi izredno zanimiv tim sodelavcev, ki ustvarjajo drugačne nepremičninske projekte z individualnim pristopom. Tisti, ki se odločijo za pridobitev licence nepremičninskega posrednika jo bodo lahko srečali tudi kot članico komisije za pridobitev NPK nepremičninski posrednik.

Teammitglied
Habit d.o.o., Velenje Luka Jarni

Habit d.o.o.

Teammitglied
Agencija Nera d.o.o., Celje Violeta Štojs

Agencija NERA d.o.o. je svetovalna družba, katera ima bogate izkušnje, ki izvirajo iz prakse, katere so zaposleni pridobili pri vodenju velikih in manjših gospodarskih družb v Sloveniji in sodelovanju na mednarodnih projektih, v preteklem obdobju. Delovne izkušnje je pridobila v Londonu, Angliji. V Sloveniji ima več kot 10 letne izkušnje nepremičninske posrednice. Govori slovensko, angleško, hrvaško, srbsko.

Teammitglied
NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o., PE RE/MAX Poetovio, Ptuj Tanja Tučič

Tanja Tučič je v ekipi RE/MAX nepremičninskih strokovnjakov v agenciji RE/MAX Poetovio, Ptuj v Ptuj, Podravje. Naša vizija je: pod okriljem močne blagovne znamke zgraditi prodorno in uspešno nepremičninsko agencijo, ki združuje profesionalne nepremičninske posrednike, je strankam prijazna in spada med uglednejše na slovenskem trgu.

Teammitglied
Media Nepremičnine d.o.o. Karmen Vidmar

Ves čas se strokovno izpopolnjujem in izobražujem, sledim vsem trendom na trgu, poleg tega pa skrbim za nenehno osebno rast. Tako sem pridobila tudi številna znanja iz področja osebne rasti, energij ter raznih drugih znanj (astrologije, numerologije, NLP, energetski treningi, ipd...). Zavezana sem visokim moralnim in etičnim načelom, pri sklepanju poslov in tudi zasebno – tako preprosto živim! Zato sem še posebej vesela, da se stranke vedno znova vračajo k nam in k našim storitvam. In to je dokaz, da delamo prav. Priporočamo se za sodelovanje – PREIZKUSITE NAS IN NE BO VAM ŽAL!

GZS Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Pokličite nas. Veselimo se osebnega pogovora z vami.

+38615898240
Kontakt
Neposreden stik
Naslov GZS Zbornica za poslovanje z nepremičninami Dimičeva ulica 13 1504 Ljubljana
Kontakt Telefon+38615898240 E-Poštazpn@gzs.si
Najdete nas tukaj
Naročite se na naše novice

Registrirajte se brezplačno in ostanite v teku novosti

Najlepša hvala!

Vaša prijava na naše novice je bila uspešna.