Novi sponzorski paketi za 34. posvet Poslovanje z nepremičninami

Posvet Poslovanje z nepremičninami je že vrsto let priznan kot največji na področju stanovanjskega in nepremičninskega sektorja, ki privablja vodilne strokovnjake, vlagatelje in predstavnike podjetij. Za vas smo pripravili različne sponzorske pakete, ki ponujajo številne priložnosti za promocijo vašega podjetja.

Sponzorstvo našega posveta vam omogoča:

  • Prisotnost med uglednimi udeleženci: Imeli boste priložnost predstaviti svoje podjetje in izdelke oz. storitve v živo med udeleženci, ki sodelujejo na dogodku. To je edinstvena priložnost za povečanje vaše prepoznavnosti in navezavo novih poslovnih stikov.
  • Promocija na spletni platformi Whova: Vaše podjetje bo vključeno v interaktivno spletno platformo Whova, ki bo omogočala virtualno udeležbo in komunikacijo med udeleženci. Vaš logotip bo izpostavljen na spletni strani dogodka, kar bo povečalo prepoznavnost vašega podjetja med udeležencev.
  • Oglaševanje in medijska pokritost: Vaše podjetje bo deležno široke medijske pokritosti, vključno z objavami na družbenih omrežjih, spletnih portalih in v tiskanih medijih. Poleg tega vam bomo omogočili oglaševanje v tiskanih materialih in promocijskih gradivih, ki bodo distribuirani med udeleženci posveta.
  • Posebna ugodnost za sponzorje: Kot sponzor boste imeli ekskluzivno priložnost za udeležbo na posebnih dogodkih, kot so poslovna mreženja, sprejemi in večerje, kjer boste lahko vzpostavili pomembne stike s ključnimi osebami in vlagatelji v nepremičninski sektor.

 

Sponzorski paketi

Nazaj na pregled novic

GZS Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Pokličite nas. Veselimo se osebnega pogovora z vami.

+38615898240
Kontakt
Neposreden stik
Naslov GZS Zbornica za poslovanje z nepremičninami Dimičeva ulica 13 1504 Ljubljana
Kontakt Telefon+38615898240 E-Poštazpn@gzs.si
Najdete nas tukaj
Naročite se na naše novice

Registrirajte se brezplačno in ostanite v teku novosti

Najlepša hvala!

Vaša prijava na naše novice je bila uspešna.