Za dvig kakovosti storitev in ugleda nepremičninskega posredovanja

Vse od ustanovitve si v Združenju družb za nepremičninsko posredovanje prizadevamo predvsem za dvig kakovosti storitev in ugleda dejavnosti kot take. To lahko dosežemo predvsem z izobraževanjem nepremičninskih posrednikov, spodbujanjem dobrih poslovnih običajev in opozarjanjem na slabe prakse, s komunikacijo s potrošniki pa tudi z vsemi ostalimi aktivnostmi, ki so namenjene izboljšanju položaja panoge in razumevanja njene vloge v družbi.

Naše aktivnosti so sicer pretežno namenjene našim članom, ki s plačevanjem članarine omogočajo naše delovanje in nenazadnje tudi obstoj. Kljub temu pa skušamo z osnovnimi informacijami pomagati tudi ostalim nepremičninskim posrednikom. Poleg tega naša prizadevanja za izboljšanje področne zakonodaje niso omejena na naše člane, saj imajo od naših prizadevanj koristi vsi nepremičninski posredniki.

Na novih spletnih straneh so tako potrošnikom kot nepremičninskim posrednikom na voljo osnovne informacije s področja prometa z nepremičninami, še posebej nepremičninskega posredovanja. Informacije bomo v interaktivni komunikaciji z deležniki še dopolnjevali in osveževali. Za dodatna vprašanja so na voljo tudi kontaktni obrazci, v kolikor opravljate dejavnost posredovanja v prometu z nepremičninami pa vas vabimo, da se v ZDNP včlanite in pridobite pravico do koriščenja vseh storitev in ugodnosti, ki so na voljo našim članom. 

GZS Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Pokličite nas. Veselimo se osebnega pogovora z vami.

+38615898240
Kontakt
Neposreden stik
Naslov GZS Zbornica za poslovanje z nepremičninami Dimičeva ulica 13 1504 Ljubljana
Kontakt Telefon+38615898240 E-Poštazpn@gzs.si
Najdete nas tukaj
Naročite se na naše novice

Registrirajte se brezplačno in ostanite v teku novosti

Najlepša hvala!

Vaša prijava na naše novice je bila uspešna.