On line sestanek članov ZDNP, 24.08.2023

Člani ZDNP vljudno vabljeni na on-line sestanek, ki bo v četrtek 24. avgusta 2023, ob 13.00 uri, potekal preko aplikacije MSTeams.

Na on-line sestanku se bomo pogovarjali o:

1. Zakonu o evidenci delovnega časa, ki pri beleženju delovnega časa prinaša številne novosti in obveznosti delodajalcem. Te nam bo predstavil sodelavec iz Pravne službe GZS Andrej Vrtačnik. Prosimo vas, da nam morebitna vprašanja, ki se nanašajo na Zakon o evidenci delovnega časa posredujete na zpn@gzs.si.

2. Izredni Zbor članov ZDNP na katerem boste odločali o Spremembah in dopolnitvah Pravil o organiziranosti in delovanju ZDNP, Pravilnika o organizaciji in delu Komisije ZDNP za ugotavljanje dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami in Kodeksa dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami.

3. Pomoč članom, ki so jih prizadele letošnje poplave. Še vedno velja poziv, da na posredujete informacije, če so vas ali vaše družine poplave neposredno prizadele in nam tudi na kratko opišete obseg nastale škode. Priporočamo se tudi za informacijo o tem, kakšna pomoč bi vam prišla najbolj prav.

4. 34. posvet Poslovanje z nepremičninami. Smo v zaključni fazi priprave programa letošnjega posveta, zato bi nam še kako prav prišla vaša mnenja in odzivi, da bo lahko posvet ponudil kar največ zanimivih vsebin.

5. Aktualna sodna praksa

6. Razno

Za povezavo do on-line sestanka pošljite sporočilo na zpn@gzs.si

Nazaj na pregled novic

GZS Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Pokličite nas. Veselimo se osebnega pogovora z vami.

+38615898240
Kontakt
Neposreden stik
Naslov GZS Zbornica za poslovanje z nepremičninami Dimičeva ulica 13 1504 Ljubljana
Kontakt Telefon+38615898240 E-Poštazpn@gzs.si
Najdete nas tukaj
Naročite se na naše novice

Registrirajte se brezplačno in ostanite v teku novosti

Najlepša hvala!

Vaša prijava na naše novice je bila uspešna.